Gezonde lunch bezorgen

AMBACHTELIJK LEKKER LUNCHEN
Heerlijk lunchen met knapperige broden, boerenzuivel, verse vleeswaren, boomgaardsappen, zoetwaren, (seizoens)groenten en huisgemaakte soepen en salades?! Een gevarieerde en gezonde lunch op kantoor was nog nooit zo makkelijk! Kies voor onze lunch service en laat je gezonde lunch bezorgen!

 

LUNCH SERVICE
Met onze lunch service zullen wij wekelijks een gevarieerde en gezonde lunch bezorgen op kantoor voor jou en je collega’s? Eenmalig een gezonde lunch bezorgen voor een vergadering of ander event kan ook!

Wij leveren kratten vol heerlijke lunchproducten om zelf je brood mee te smeren en nemen al het werk uit handen. Niet meer voor iedere bestelling alle collega’s langs om te vragen wat zij lusten, maar altijd voldoende verse producten op kantoor waar iedereen van kan genieten. Ook als iemand een keer tussendoor honger hebt of eerder of later moet lunchen in verband met een afspraak.

 

OP MAAT
Afhankelijk van het aantal personen, jullie smaak en eetgewoontes stellen we de inhoud van de lunch samen. Wanneer we meerdere weken achter elkaar een gezonde lunch bezorgen, hebben we op donderdag even contact (telefonisch op per mail) over de lunch van de volgende week.

 

Waarom onze lunch service?

Met onze lunch service eten jij en je collega’s gezond en gevarieerd zonder daar moeite voor te doen. Hierdoor ben je de hele dag productief en heb je géén middag dip om 4 uur!

Daarnaast zorg samen eten voor verbinding. En samen genieten van een goed gevulde lunchtafel is niet alleen veel lekkerder, maar maakt hele communicatie plannen in bedrijven overbodig. En zo snijdt het mes aan twee kanten. Win-win voor onze ambachtelijke makers èn voor onze klanten.


MEER WETEN?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij maken graag een lunchafspraak met jou!

Gezonde lunch

bezorgen

Laat een gezonde lunch bezorgen voor jou en je collega’s.  Op maat verzorgd met verse streekproducten!

Hoe werkt het?

De lunch varieert wekelijks. Afhankelijk van het seizoen en in overleg met onze klanten & makers. Direct van de maker in jullie kantine!

Op maandag bezorgen we de SOEP VAN DE WEEK  en de lunchproducten voor maandag en dinsdag. Op woensdag worden de producten voor de rest van de week bezorgd samen met de SALADE VAN DE WEEK!

Fruit op kantoor

Voor de lekkere trek leveren we heerlijk fruit dat wisselt met de seizoenen. Zoveel mogelijk vers geplukt door telers uit de buurt. Bestel fruit op kantoor los of in combinatie met onze lunch.

Bestellen

Gezond en gevarieerd eten kost geen moeite met onze lunch service. Wij inventariseren vooraf of er medewerkers zijn met speciale wensen en/of allergieën. Op basis daarvan stellen wij (wekelijks) de gezonde lunch samen.

Je kunt eenmalig bestellen, voor één week of voor een aantal weken of maanden. Bestel je voor meerdere weken, dan zorgen wij voor voldoende variatie! En natuurlijk kunnen jullie ook tussendoor nog speciale wensen doorgeven.

Wij bezorgen in de regio Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur.

Zonder moeite gevarieerd en gezond eten op het werk!