Fruit op het werk

Eet de hele week vers en gevarieerd fruit op het werk! Farmerfoodies levert wekelijks een stoere krat met vers fruit. Het Hollandse seizoensfruit wordt aangevuld met bananen, sinaasappels, kiwi’s en ander exotisch fruit. En met snacktomaatjes, worteltjes, walnoten en ander verrassend en lekker ‘fruit’. Onmisbaar voor de lekkere trek tussendoor. En super gezond!

 

OP MAAT
De inhoud van de fruitkrat varieert wekelijks. Afhankelijk van het seizoen en de fruitgewoontes. Minimale hoeveelheden kennen we niet en de prijs is net als ons fruit, eerlijk. Je kunt fruit op het werk ook bestellen in combinatie met onze gezonde lunch op kantoor.

 

BESTELLEN & LEVERING
Fruit op het werk bestellen kan via het bestelformulier op deze site, per mail of telefonisch. Maken jullie ook gebruik van onze gezonde lunch catering? Dan leveren we iedere maandag een krat met vers fruit. De krat wordt in de loop van de week aangevuld. Willen jullie alleen fruit op het werk bestellen, dan kan de bezorgdag in overleg bepaald worden.


MEER WETEN?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij maken graag een lunchafspraak met jou!

Fruit op het werk

De hele week vers fruit op het werk van telers uit de buurt. Op maat verzorgd!

Hoe werkt het?

Voor de lekkere trek leveren we heerlijk fruit dat wisselt met de seizoenen. Zoveel mogelijk vers geplukt door telers uit de buurt. Het fruit varieert wekelijks. Afhankelijk van het seizoen en in overleg met onze klanten & makers. Direct van de maker in jullie kantine!

Bestellen

Fruit op het werk kan los besteld worden of in combinatie met onze gezonde lunch op kantoor. Bestel eenmalig per week of voor een aantal weken of maanden. Bestellen kan via het bestelformulier op deze site. Per mail of telefonisch bestellen is ook mogelijk.

Wij leveren in de regio Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur.

Zonder moeite gevarieerd en gezond eten op het werk!