Gezonde lunch service voor slimme bedrijven

Met onze gezonde lunch service genieten jij en je collega’s samen van een goed gevulde lunchtafel!

  • Lunchen met verse lokale producten
  • Gevarieerd & gezond eten, snacken en drinken
  • Op kantoor bezorgd om zelf te smeren
  • Op maat voor jou en je collega’s
  • Voel je gezonder en productiever
  • Regio Breda, Zundert, Etten-Leur

Gezonde

lunch service

Een gezonde lunch op kantoor van verse streekproducten. Op maat verzorgd!

Gezonde lunch op kantoor

Met onze gezonde lunch service bezorgen we verse, ambachtelijke etenswaren voor de dagelijkse lunch. Kratten vol lekkere producten om zelf je brood mee te smeren. Met o.a. knapperig brood, boerenzuivel, pure jam, boerenkaas, ambachtelijke vleeswaren en verrassende spreads van makers uit de buurt.

Gezond en gevarieerd eten kost geen moeite met onze lunch service. Wij inventariseren vooraf of er medewerkers zijn met speciale wensen en/of allergieën. Op basis daarvan stellen wij (wekelijks) de gezonde lunch samen. Je kunt eenmalig bestellen, voor één week of voor een aantal weken of maanden. Bestel je voor meerdere weken, dan zorgen wij voor voldoende variatie! En natuurlijk kunnen jullie ook tussendoor nog speciale wensen doorgeven.

Fruit op kantoor

Voor de lekkere trek leveren we heerlijk fruit dat wisselt met de seizoenen. Zoveel mogelijk vers geplukt door telers uit de buurt. Het fruit is apart te bestellen of in combinatie met de gezonde lunch op kantoor.

Waarom onze lunch service?

Waarom onze lunch service? Omdat het makkelijk is. Niet meer langs alle medewerkers om te vragen welk broodje zij lusten en per keer bestellen. Maar altijd voldoende verse producten op kantoor waar iedereen van kan smullen. Ook als iemand een keer tussendoor honger hebt of eerder of later moet lunchen in verband met een afspraak.

Daarnaast eten jij en je collega’s de hele gezond en gevarieerd met onze lunch service. Hierdoor ben je de hele dag productief en heb je géén middag dip om 4 uur!

Tot slot zorgt samen eten voor verbinding. En samen genieten van een goed gevulde lunchtafel is niet alleen veel lekkerder, maar maakt hele communicatie plannen in bedrijven overbodig. En zo snijdt het mes aan twee kanten. Win-win voor onze ambachtelijke makers èn voor onze klanten.

Zonder moeite gevarieerd en gezond eten op het werk!