Gezonde lunch op kantoor

Een gezonde lunch op kantoor voor jou en je collega’s? FarmerFoodies neemt al je werk uit handen en zorgt iedere dag voor een gezonde en gevarieerde lunch op het werk. Met verse producten van makers uit de buurt. Dagelijks voor jou en je collega’s. Of voor vergaderingen en andere events.


AMBACHTELIJK LEKKER LUNCHEN

Wij leveren kratten vol verse en gezonde etenswaren om zelf je brood mee te smeren. Knapperige broden, boerenzuivel, verse vleeswaren, boomgaardsappen, zoetwaren en (seizoens)groenten. Zoveel mogelijk van makers uit de buurt. Ook huisgemaakte soepen en salades maken we voor je klaar. Een gevarieerde en gezonde lunch op kantoor was nog nooit zo makkelijk!


OP MAAT
Afhankelijk van het aantal personen, jullie smaak en eetgewoontes stellen we de inhoud van de lunch samen. Wanneer jullie voor meerdere weken lunch bestellen hebben we op donderdag even contact (telefonisch op per mail) over de lunch van de volgende week.

 

Waarom een gezonde lunch op kantoor?

Ben jij (of je baas) nog niet overtuigd? Met onze gezonde lunch catering eten jij en je collega’s gezond en gevarieerd. Hierdoor ben je de hele dag productief en heb je géén middag dip om 4 uur!

Samen eten zorgt voor verbinding. En samen genieten van een goed gevulde lunchtafel is niet alleen veel lekkerder, maar maakt hele communicatie plannen in bedrijven overbodig. En zo snijdt het mes aan twee kanten. Win-win voor onze ambachtelijke makers èn voor onze klanten.


MEER WETEN?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij maken graag een lunchafspraak met jou!

Gezonde lunch

op kantoor

De hele week of eenmalig een gezonde lunch op kantoor van verse streekproducten. Op maat verzorgd!

Hoe werkt het?

De lunch varieert wekelijks. Afhankelijk van het seizoen en in overleg met onze klanten & makers. Direct van de maker in jullie kantine!

Op maandag bezorgen we de SOEP VAN DE WEEK  en de lunchproducten voor maandag en dinsdag. Op woensdag worden de producten voor de rest van de week bezorgd samen met de SALADE VAN DE WEEK!

Fruit op kantoor

Voor de lekkere trek leveren we heerlijk fruit dat wisselt met de seizoenen. Zoveel mogelijk vers geplukt door telers uit de buurt. Bestel fruit op kantoor los of in combinatie met onze lunch.

Bestellen

Bestel per week of voor een aantal weken of maanden. Wij werken niet met abonnementen. Eenmalig of voor één week een gezonde lunch bestellen is ook mogelijk. Wij leveren in de regio Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur.

Zonder moeite gevarieerd en gezond eten op het werk!