Fruit op kantoor

De hele week gevarieerd fruit eten? Dat kan met fruit op kantoor van FarmerFoodies. Zet onze stoere fruitkrat in de kantine. De krat zit bomvol Hollands seizoensfruit. Aangevuld met bananen, sinaasappels, kiwi’s en ander exotisch fruit. Niet van Hollandse bodem, maar onmisbaar in een goed gevulde fruitkrat. Evenals snacktomaatjes, worteltjes, walnoten en ander verrassend en lekker ‘fruit’. Onmisbaar voor de lekkere trek tussendoor. En super gezond!


OP MAAT
Iedere maandag leveren we vers fruit. Dat we naar wens in de loop van de week bijvullen. De inhoud van de fruitkrat varieert wekelijks. Afhankelijk van het seizoen en de fruitgewoontes. Minimale hoeveelheden kennen we niet en de prijs is net als ons fruit, eerlijk. Je kunt fruit op kantoor ook bestellen in combinatie met onze gezonde lunch op kantoor.


MEER WETEN?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij maken graag een lunchafspraak met jou!

Fruit op kantoor

De hele week vers fruit op kantoor van telers uit de buurt. Op maat verzorgd!

Hoe werkt het?

Voor de lekkere trek leveren we heerlijk fruit dat wisselt met de seizoenen. Zoveel mogelijk vers geplukt door telers uit de buurt. Het fruit varieert wekelijks. Afhankelijk van het seizoen en in overleg met onze klanten & makers. Direct van de maker in jullie kantine!

Bestellen

Fruit op kantoor kan los besteld worden of in combinatie met onze gezonde lunch op kantoor. Bestel eenmalig per week of voor een aantal weken of maanden. Wij leveren in de regio Breda, Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur.

Zonder moeite gevarieerd en gezond eten op het werk!