Gezonde lunch catering voor slimme bedrijven

Met onze gezonde lunch catering genieten jij en je collega’s samen van een goed gevulde lunchtafel!

  • Lunchen met verse lokale producten
  • Gevarieerd & gezond eten, snacken en drinken
  • Op kantoor bezorgd om zelf te smeren
  • Op maat voor jou en je collega’s
  • Voel je gezonder en productiever
  • Regio Breda, Zundert, Etten-Leur

Gezonde

lunch catering

Een gezonde lunch op kantoor van verse streekproducten. Op maat verzorgd!

Gezonde lunch op kantoor

Met onze gezonde lunch catering bezorgen we verse, ambachtelijke etenswaren voor de dagelijkse lunch. Kratten vol lekkere producten om zelf je brood mee te smeren. Met o.a. knapperig brood, boerenzuivel, pure jam, boerenkaas, ambachtelijke vleeswaren en verrassende spreads van makers uit de buurt.

Fruit op kantoor

Voor de lekkere trek leveren we heerlijk fruit dat wisselt met de seizoenen. Zoveel mogelijk vers geplukt door telers uit de buurt.

Waarom gezonde lunch catering?

Met onze gezonde lunch catering eten jij en je collega’s gezond en gevarieerd. Hierdoor ben je de hele dag productief en heb je géén middag dip om 4 uur!

Samen eten zorgt voor verbinding. En samen genieten van een goed gevulde lunchtafel is niet alleen veel lekkerder, maar maakt hele communicatie plannen in bedrijven overbodig. En zo snijdt het mes aan twee kanten. Win-win voor onze ambachtelijke makers èn voor onze klanten.

Hoe werkt het?

Op maandag bezorgen we de lunchproducten voor maandag en dinsdag. Op woensdag worden de lunchproducten voor de rest van de week bezorgd.

Op maandag soepdag bezorgen we de dagverse soep van de week. Op woensdag bezorgen we de salade van de week. De soep en salade van de week maken we iedere zondag bekend op ons blog!

De lunch wordt in overleg samengesteld. Natuurlijk houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met jullie wensen en met speciale dieetwensen. Bestel per week of voor een aantal weken of maanden. Wij werken niet met abonnementen.

Eenmalig of voor één week gezonde lunch catering bestellen is ook mogelijk.