Gezonde lunch bestellen

Makkelijk een gezonde lunch bestellen en samen genieten van een goed gevulde lunchtafel!

  • Lunchen met verse lokale producten
  • Gevarieerd & gezond eten, snacken en drinken
  • Op kantoor bezorgd om zelf te smeren
  • Op maat voor jou en je collega’s
  • Voel je gezonder en productiever
  • Regio Breda, Zundert, Etten-Leur

Bestellen of offerte aanvragen

Wil je voor volgende week of eenmalig een gezonde lunch bestellen? Of is je bedrijf al klant bij ons en wil je de bestelling van volgende week of bijzonderheden doorgeven? Vul dan onderstaand formulier in.

Ben je benieuwd wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen? Wij brengen graag vrijblijvend een offerte uit. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Natuurlijk komen wij ook graag een keertje langs om de mogelijkheden door te spreken.

Ik ga akkoord met het privacybeleid van FarmerFoodies.

Gezonde

lunch bestellen

Een gezonde lunch op kantoor van verse streekproducten. Op maat verzorgd!

Gezonde lunch op kantoor

FarmerFoodies levert de lekkerste bedrijfslunches en vers fruit voor bij jullie op kantoor. Kratten vol lekkere producten om zelf je brood mee te smeren. Met o.a. knapperig brood, boerenzuivel, sappen, pure jam, boerenkaas, ambachtelijke vleeswaren en verrassende spreads van makers uit de buurt.

Hoe werkt het?

De lunch varieert wekelijks. Afhankelijk van het seizoen en in overleg met onze klanten & makers. Direct van de maker in jullie kantine!

Op maandag bezorgen we de lunchproducten voor maandag en dinsdag. Op woensdag worden de lunchproducten voor de rest van de week bezorgd.

Op maandag soepdag bezorgen we de dagverse soep van de week. Op woensdag bezorgen we de salade van de week.

Bestel per week of voor een aantal weken of maanden. Wij werken niet met abonnementen. Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met jullie wensen en met speciale dieetwensen.

Eenmalig of voor één week een gezonde lunch bestellen is ook mogelijk.

Fruit op kantoor

Voor de lekkere trek leveren we heerlijk fruit dat wisselt met de seizoenen. Zoveel mogelijk vers geplukt door telers uit de buurt. De fruitbox kan  alleen besteld worden in combinatie met onze lunchbox.

Waarom gezonde lunch bestellen?

Met onze gezonde lunch catering eten jij en je collega’s gezond en gevarieerd. En dat betekent géén middag dip om 4 uur!

Samen eten zorgt voor verbinding. En samen genieten van een goed gevulde lunchtafel is niet alleen veel lekkerder, maar maakt hele communicatie plannen in bedrijven overbodig. En zo snijdt het mes aan twee kanten. Win-win voor onze ambachtelijke makers èn voor onze klanten.