Onze kaasboer

Onze kazen en zuivel kopen we bij Kaasboerderij ’t Bosch in Made. De boerderij van Erik en Lisette. Hun, vaak prijswinnende kazen, maken ze zelf. Vers van de eigen koeien en zonder onnodige toevoegingen. En dat proef je aan de vollere smaak. Bijzonder zijn de paprikaas en biesbosch kaas van Lisette. Met ingrediënten als puntprika’s… Lees verder

Onze bakker

Onze broden worden gebakken door Bakkerij van der Kleij uit Breda. Al 85 jaar een familiebedrijf waar Nico en zijn vrouw Andrea de scepter zwaaien. Al hun brood wordt gebakken in de bakkerij achter de winkel. Op een ambachtelijke en traditionele manier. Het assortiment is ruim en groeit mee met de tijd. Spelt, desem en… Lees verder

Onze appelboer

Na een internationale carrière belandden Gert en zijn vrouw Marie in Rijsbergen. Op een erf met de meest humusrijke grond van de streek runnen ze Boomgaard Nelleveld. Perfect voor de teelt van appels, peren en pruimen. Puur natuur, vers en kwaliteit dat is waar ze inmiddels voor staan en gaan! Van een deel van de… Lees verder

Onze slager

Onze vleeswaren worden geleverd door Gildeslager Marcel Pijnenburg uit Gilze. Bijna alle vleeswaren worden door Marcel zelf gemaakt in de worstmakerij en rokerij achter de winkel. Alles volgens eigen recept wat de vleeswaren een unieke smaak geeft. Marcel kent de groene weiden waarop zijn dieren grazen, de voeding die ze krijgen en de ruime stallen… Lees verder

Onze kok

De soepen en salades die op ons menu staan, worden vers bereid door onze eigen catering Hapzekidee.  De gerechten die wij  koken variëren wekelijks en met het seizoen. Maandag is ‘soepdag’ en de overige dagen maken we  iedere ochtend op bestelling salades, quiches of wraps. Kant en klare lunchgerechten ter afwisseling of in aanvulling op… Lees verder

Onze fruit en groenteboer

Al ons fruit en de groenten worden geleverd door Johan en Caroline uit Wagenberg. Naast hun groenten- en fruitwinkel runnen ze Fruitkwekerij Klein Wolfslaar in Bavel. Fruit dat niet uit eigen boomgaard is, betrekt Johan zoveel als mogelijk van ondernemers uit de regio. Hiervoor werkt hij samen met Natuurlijk Biesbosch, een platform van regionale ondernemers… Lees verder